Bruggink zet veiligheid van medewerkers en klanten voorop

Bruggink zet de gezondheid en veiligheid van haar medewerkers en klanten voorop.

Om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken, nemen zij diverse maatregelen.

Hierbij gaan ze uit van de maatregelen en adviezen van het RIVM en de overheid.

Zij begrijpen dat de huidige situatie voor bezorgdheid en vragen kan zorgen. Daarom zetten ze de belangrijkste informatie op een rij.

Hun bedrijf is gewoon geopend.

Indien u liever niet naar hun showroom gaat, komen ze nog steeds bij u thuis om uw plannen thuis te bespreken.

Een goede hygiëne is in deze situatie erg belangrijk. Ter bescherming van hun klanten en medewerkers, nemen zij verschillende extra maatregelen.

Al hun medewerkers wassen regelmatig grondig hun handen en houden waar mogelijk anderhalve meter afstand van collega’s en klanten.

Hun werkzaamheden gaan op aangepaste en veilige wijze door, ook hier beperken ze opnieuw het persoonlijk contact

Zij houden de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten. Vanuit het RIVM mogen hun werkzaamheden voorlopig door blijven gaan.

Ze voelen dan ook de verantwoordelijkheid om zoveel mogelijk klanten te blijven bedienen zolang het mogelijk en werkbaar is.

Uiteraard doen zij geen huisbezoek, indien bewoners griepklachten vertonen, ziek zijn of in quarantaine zijn wegens het coronavirus.

De gezondheid van hun klanten en medewerkers heeft vanzelfsprekend de hoogste prioriteit.

Hun medewerkers zijn goed op de hoogte middels een intern protocol hoe verspreiding van het coronavirus kan worden voorkomen en worden op de hoogte gehouden van het actuele nieuws.

Bruggink doet hun uiterste best om iedereen zo goed mogelijk te blijven bedienen en vragen om begrip indien Bruggink Bouw Keukens Badkamers niet die service kan bieden die men van hun gewend is.

Bij vragen neem vooral contact met hun op!

Voor meer informatie: https://www.bruggink-bv.nl/bruggink-zet-de-gezondheid-en-veiligheid-van-haar-medewerkers-en-klanten-voorop/

Bruggink Bouw Keukens Badkamers

Vergelijkbare berichten