Afgelopen donderdag, 20 juli, tijdens de jaarlijkse bouwvakborrel heeft Bruggink ‘afscheid’ genomen van drie collega’s die van hun pensioen mogen gaan genieten!

De collega die vanaf de start van het bedrijf in 1985 één van dè Bruggink-gezichten is Hennie te Riet. Bruggink had in het verleden een afbeelding met ‘alles in één hand’, het bedrijf dat bijna alles kan. Bijna alle vingers van die hand waren afkomstig van Hennie. Klanten hebben hem altijd als een prettige en kundige persoon ervaren, die voor bijna elk probleem een oplossing had!

De tweede pensionado is Dirk Visser. Dirk heeft sinds 1999 de verkoop van nieuwbouwwoningen gedaan en div. verbouwprojecten. Dirk wordt gekenmerkt door zijn enorme passie, betrokkenheid en inzet voor onze klanten. Naast de liefde voor boten, is de liefde voor de bouwwereld dusdanig groot geworden, dat ie nog regelmatig z’n gezicht zal laten zien op kantoor.

De derde in de rij, werkte vooral achter de schermen: Frans Peelen. Frans, ook afkomstig uit een ‘bouwfamilie’, begon in 1994 aanvankelijk als werkvoorbereider op de bouwafdeling. Niet lang daarna schoof hij door naar de administratie. Een betrouwbare kracht voor het bedrijf en een joviale collega.

Kortom, Bruggink gaat deze 3 mannen missen. Bruggink bedankt hun inzet, betrokkenheid en collegialiteit. Een –social-media-pluim- namens de directie en collega’s van Bruggink en ze wensen hun nog vele gezonde jaren toe.

bruggink2017-week30-b

bruggink2017-week30-c

Voor meer informatie:

Bruggink Keukens, Badkamers en Bouw
Molenweg 11
7055 AW Heelweg

T: 0315 – 24 29 29
W: www.bruggink-bv.nl
E: info@bruggink-bv.nl