Bruggink Keukens, Badkamers en Bouw helpt u efficiënt verwarmen.

Bijgaande 2 foto’s zijn van het toonaangevende radiatormerk Vasco. Het betreft hier elektrische radiatoren. Elektrische radiatoren zijn steeds vaker ‘hot’.

Heeft u zonnepanelen op het dak en wilt u nieuwe radiatoren in uw woonkamer en/of badkamer. Dan kan het voor u interessant zijn om elektrische radiatoren toe te passen. Bruggink werkt hiermee onder andere met het toonaangevende radiatormerk Vasco. Met Vasco kiest u voor kwaliteit en bent u op de toekomst voorbereid.

Snel en intelligent verwarmen met elektrische badkamerradiatoren.

Naast de vertrouwde designradiatoren, ontwikkelde Vasco speciaal voor de badkamer een programma elektrische radiatoren met geïntegreerde Blower-unit. Met zijn extra warmteafgifte van 1000 watt, zorgt de Blower ervoor dat uw badkamer supersnel de gewenste temperatuur bereikt. Deze is beschikbaar op een 6-tal elektrische badkamerradiatoren.

De Blower werkt met een zichzelf programmerende intelligente sturing op basis van aanwezigheidsdetectie. Efficiënt elektrisch verwarmen, zo wordt er geen kilowattuur te veel verbruikt! Aangenaam, energiezuinig, en verantwoord warmtecomfort, begint met Vasco.

Voor meer informatie en een advies voor u op maat, nodigt Bruggink u uit om een afspraak te maken met één van hun adviseurs.

U bent bij Bruggink Keukens, Badkamers en Bouw van harte welkom.

Voor meer informatie:

Bruggink Keukens, Badkamers en Bouw
Molenweg 11
7055 AW Heelweg

T: 0315 – 24 29 29
W: www.bruggink-bv.nl
E: info@bruggink-bv.nl

bruggink-2018-week15-a-489

bruggink-2018-week15-b-588