Op zaterdag 16 september staat de DRU Cultuurfabriek helemaal in het teken van The Boss. De tributeband ‘The Boss Brothers’ covert Bruce Springsteen tijdens een energieke rocknight in de Popzaal. Voorafgaand aan het concert wordt de muziekdocumentaire Springsteen & I getoond in de Rabobankzaal.

The Boss Brothers
Het Amerikaanse rock-icoon Bruce Springsteen en zijn E-Street band staan meer dan 40 jaar aan de top van de internationale muziekscene. Naast zijn vele hits en veelzijdig repertoire, staat hij vooral bekend om zijn legendarische concerten die regelmatig over de drie uur gaan. Vanaf 2011 is de Bruce Springsteen Tribute ’The Boss Brothers’ uitgegroeid tot een ware publiekstrekker. In theaters, festivals en diverse horecagelegenheden geeft de band Springsteen-concerten, die alleen door The Boss zelf overtroffen kunnen worden. Inmiddels hebben The Boss Brothers een repertoire opgebouwd om ruim twee van deze marathon concerten te geven met een verschillende setlist.

Informatie
De Bruce Springsteen Special vindt plaats op zaterdag 16 september om 20:00 uur in de DRU Cultuurfabriek. De film Springsteen & I begint om 20:00 uur in de Rabobankzaal, het optreden van The Boss Brothers om 22:00 uur in de Popzaal. Kaarten zijn in de voorverkoop voor € 15,00 (deurverkoop € 18,00) te bestellen via de website van de DRU Cultuurfabriek. Kaarten zijn ook verkrijgbaar aan de receptie van de DRU Cultuurfabriek (Hutteweg 24, Ulft) of via telefoonnummer 0315 – 714358.

Voor meer informatie:
DRU Cultuurfabriek
Hutteweg 24 Ulft
Telefoon: 0315-714358
www.drucultuurfabriek.nl

 

Springsteen & I - 2