Het KRO-NCRV TV programma Spoorloos wordt, per aflevering, door circa 2 miljoen mensen bekeken. Op 18 april 2016 was Bohero vrijwilliger en bedrijfsleider Eddie Bakker, één van die mensen.

Eddie zag daar een geadopteerde jonge man met de naam Sandor. Sandor was op zoek naar zijn familie en via Spoorloos is zijn familie opgespoord in Hongarije. In de uitzending was te zien op wat voor erbarmelijke omstandigheden de familie van Sandor moet leven.

In het TV programma Spoorloos Extra, is op 18 mei een oproep gedaan om hulp te bieden aan de familie van Sandor. Op initiatief van Bohero vrijwilliger en bedrijfsleider Eddie Bakker, gaat Bohero de familie van Sandor helpen met huisraad. Bohero gaat dit doen met eigen transport. Van het geheel worden ook TV opnames gemaakt.

Op bijgaande foto ziet u van links naar rechts: Jutka Sallay (KRO Spoorloos), Hetty Eijbers (oud Avro), Marian Hubers (Bohero vrijwilliger) en Eddie Bakker (Bohero vrijwilliger en bedrijfsleider). De foto is op donderdag 9 juni gemaakt in de Humanitaire Kringloopwinkel van Bohero in Borculo. Die dag is er een bespreking geweest en zijn de eerste voorbereidingen getroffen voor de levering van de hulpgoederen. De uiteindelijke levering is gepland voor eind juni. Over een aantal maanden zal Spoorloos de opnames uitzenden. Wij houden u hiervan op de hoogte.

Voor meer informatie:

www.bohero.nl

Oude Needseweg 21
7271 AD Borculo
T: 0545-27 38 99
E: info@bohero.nl