Bij Cafetaria Te Pas feestarrangementen op maat vanaf € 17,50 per persoon all inclusive, met de mogelijkheid om te besparen door zelfbediening.

Voor uw feest, groot of klein, wil Cafetaria te Pas u graag smakelijk van dienst zijn.

Het doel van dit bericht is eerlijk gezegd om u uit te nodigen om te komen praten.

Cafetaria Te Pas weet dat u veel mogelijkheden heeft om uw feest te geven en bedankt u dat u al tot zover bent gekomen met het lezen.

Cafetaria Te Pas wordt graag in de gelegenheid gesteld om uw feest te verzorgen. Via de web-pagina https://cafetariatepas.nl/feestarrangementen/ kunt u meer informatie lezen.

Daar ziet u onder andere de 4 basis-opties staan waar u uit kunt kiezen.

Op welke manier worden uw gasten verzorgd?

Uw geslaagde feest begint met koffie en iets lekkers. Dat lekkers kan natuurlijk gebak zijn, maar ook het mogelijk om een plaatje cake aan uw gasten aan te bieden. Vervolgens gaat u met uw gasten gezellig aan de borrel. Afhankelijk van uw wensen kan dit met of zonder hapjes. Deze hapjes kunnen zowel warm- als koud aangeboden worden. Als afsluiting van de avond is het mogelijk om uw gasten te trakteren op een lekker broodje kroket of frikandel. Ook luxere broodjes zijn natuurlijk mogelijk.

Cafetaria te Pas wil haar gasten graag van dienst zijn. Daarbij wordt een eerlijke prijs gerekend. Deze prijs is door u zelf online al voor een groot gedeelte te bekijken, via deze link: https://cafetariatepas.nl/feestarrangementen/

Daarbij vernemen wij graag van u of u het wenst om zelf de bediening te doen, of dat u wenst dat Cafetaria Te Pas de bediening voor u regelt. Wanneer u zelf de bediening doet, dan bespaart u hiermee geld.

Voor groepen van meer dan 50 personen is het altijd de bedoeling dat Cafetaria Te Pas de bediening regelt. Komt u gerust even overleggen. Er is namelijk veel mogelijk.

U bent van harte welkom bij Cafetaria Te Pas.

Voor meer informatie:

Cafetaria Te Pas
Grotestraat 5
7081 CA Gendringen

T: 0315-681915
E: info@cafetariatepas.nl
W: www.cafetariatepas.nl

cafetaria-te-pas-optie4b-436 feestarrangementen-b-436