Het is feest bij Bruggink. Vandaag, 9 april 2015 is het exact 30 jaar geleden dat de heer Gert Bruggink, samen met 7 medewerkers is gestart met zijn bedrijf. We maken even een korte terugblik. Vanaf het begin, in 1985 is het uitgangspunt geweest, om de klanten zoveel mogelijk te ontzorgen. Bruggink doet dit op een manier waarbij zoveel mogelijk met eigen mensen wordt gewerkt, en de klant maar 1 aanspreekpunt heeft. Dat is namelijk veel prettiger voor de klant.

photodune-3561787-birthday-party-560

Vanuit die gedachte is de slogan ontstaan: ‘Het bedrijf dat bijna alles kan”. Daarmee wordt bedoeld dat niet alleen de traditionele aannemers taken, zoals metselwerk en timmerwerk wordt gedaan. Nee, het gaat veel verder. Met eigen mensen wordt ook het loodgieters werk en installatiewerk gedaan. Al sinds 1985 precies volgens afspraak en keurig op tijd.

Inmiddels heeft zoon Eric het roer van vader Gert Bruggink overgenomen. Een team van 50 medewerkers staat momenteel ook voor u klaar om voor u een passende keuken, badkamer, woning of verbouwing te realiseren. Netjes volgens afspraak en keurig op tijd.

Hierbij ziet u een tweetal foto’s. De eerste foto is een foto van ons pand uit 1985. De tweede foto is het pand, zoals dat het nu uitziet.

Foto-1-oude-pand-voor-website-560

Stan-Bouman-Photography--Bruggink-560

Bruggink BV
Molenweg 11
7055 AW Heelweg
t: 0315-242929
e: info@bruggink-bv.nl