Attentie dames en heren, er mag binnenkort weer gedanst worden bij Van Hal in Voorst!

Op zondag 29 oktober is er bij Van Hal in Voorst weer een gezellige dansmiddag, het Möldersmatinee.

Freeline is het huisorkest van het Möldersmatinee. Zij spelen met een beschaafd geluidsvolume, verschillende muziekstijlen voor dansliefhebbers van alle leeftijden. Dans gezellig mee en ontdek het Möldersmatinee.

Drempel weg, vooroordelen weg.

Sommige mensen zien het nog steeds als een drempel om naar de dansmiddag bij Van Hal in Voorst (bij Gendringen) te gaan. We horen helaas vaak de volgende vooroordelen: Dansen is toch alleen voor oude mensen, niet voor 50 plussers. De muziek gaat veel te hard, je kunt niet fatsoenlijk met elkaar praten. Een ander vooroordeel heeft te maken met de muziekstijl. Mensen denken dat er oubollige muziek wordt gemaakt.

Fout, fout, fout.

Van Hal wil die vooroordelen wegnemen, wil die drempel wegnemen, want dansen is voor iedereen!

Houdt u van dansen? Gezellig samen met zijn tweeën of met een groep dansvrienden? Dan bent u van harte welkom. We zien steeds meer mensen in de leeftijd van 50 plus. Het geluidsvolume is bewust beschaafd gehouden. Dat wil zeggen dat u een normaal gesprek kunt voeren en niet naar elkaar hoeft te schreeuwen. Veel gasten van het Möldersmatinee combineren de dansmiddag met een heerlijk diner na afloop. U kunt dan genieten van de herfst spijskaart, ook nu met heerlijke wild-gerechten om van te watertanden.

Reserveren voor de dansmiddag is gewenst en dat is mogelijk bij Restaurant Van Hal aan de Grensweg 13 in Voorst, via telefoonnummer 0315-681262 en via reserveren@vanhal.nu

We beginnen om 14:00 uur en dansen door tot 18:00 uur.

U bent van harte welkom.

 

Voor meer informatie:


Restaurant Van Hal
Grensweg 13
7083 AM Voorst/Gendringen
T: 0315 – 681262
E: info@vanhal.nu
W: www.vanhal.nu