Allemaal kijken! Bohero is op maandag 19 december om 21:15 te zien in het TV programma – KRO NCRV Spoorloos!

Het is al weer bijna een half jaar geleden dat er in Borculo bij humanitaire kringloopwinkel Bohero opnames zijn gemaakt voor het KRO NCRV programma Spoorloos. In de berichtgeving van Bohero is hier al 2 keer aandacht aan besteed. Dit het het derde bericht.

Op maandag 19 december is om 21:15 uur op NPO 1 te zien op welke manier Sandor zijn familie in Hongarije helpt. De vooraankondiging is nu al te zien via deze link http://pers.kro-ncrv.nl/…/spoorloos-extra-dit-kon-zo-niet-l…

Veel mogen wij van de KRO NCRV niet zeggen, maar wij kunnen al wel vast verklappen, dat Bohero veel heeft bijgedragen aan de inrichting van de woning. Sandor heeft daarvoor, destijds bij Bohero (in de humanitaire kringloopwinkel) veel spullen uitgekozen. Bohero medewerkers hebben dit vervolgens persoonlijk, samen met Sandor en zijn partner Michelle in Hongarije afgeleverd.

Bekijk op maandag 19 december via NPO1 om 21:15 de speciale Spoorloos aflevering.

Doneer aan Bohero. Bohero heeft een zogenaamde ANBI status. Dit is een erkenning voor een Algemeen Nut Beogende Instelling. A-N-B-I. Daarbij hoort het volgende RSI nummer: 62 98 606. Donaties in de vorm van geld voor de humanitaire projecten van Bohero zijn van harte welkom. Via http://bohero.nl/donaties/ is hier meer informatie over beschikbaar.

spoorloos-19dec2016-729