36e Grenswandeltocht Voorst op zaterdag 6 en zondag 7 oktober 2018. Wandelaars van harte welkom. Vertrek- en eindpunt voor de drie routes is bij restaurant Van Hal aan de Grensweg 13 in Voorst. Starten tussen 9.00 en 13.00 uur.

De jaarlijkse Grenswandeltocht is onderhand een vaste traditie van de VVV in de Oude IJsselstreek en wordt dit jaar voor de 36e maal georganiseerd.

Op zaterdag 6 en zondag 7 oktober gaan de uitgepijlde wandelroutes deels ook over nieuw aangelegde paden en weggetjes langs het water in het grensgebied en recreatiegebied Engbergen.

Wandelaars kunnen kiezen uit 3 afstanden, te weten 10 km, 15 km of 20 km.

Het vertrek- en eindpunt voor de drie routes is dit jaar bij restaurant Van Hal aan de Grensweg 13 in Voorst (bij Gendringen). De wandelaars kunnen starten tussen 9.00 en 13.00 uur.

Het inschrijfgeld bedraagt € 3,50 voor niet-leden en € 2,50 voor ledenvan de wandelbond. Kinderen mogen gratis deelnemen. Deze wandeldagen staan onder auspiciën van de KWBN en leden van deze bond krijgen dan ook korting op het inschrijfgeld.

Elk jaar komen een flink aantal mensen van heinde en verre naar onze grensgemeente de Oude IJsselstreek om deze tocht te wandelen. De enthousiaste vrijwilligers van de werkgroep wandelen en fietsen zijn er ook dit keer weer in geslaagd een mooie wandeltocht voor iedereen uit te zetten.

U bent van harte welkom.