35e Grenswandeltocht Voorst op zaterdag 7 en zondag 8 oktober 2017. Wandelaars van harte welkom. Vertrek- en eindpunt voor de drie routes is bij restaurant Van Hal aan de Grensweg 13 in Voorst. Starten tussen 9.00 en 13.00 uur.

De jaarlijkse Grenswandeltocht is onderhand een vaste traditie van de VVV in de Oude IJsselstreek en wordt dit jaar voor de 35e maal georganiseerd.

Op zaterdag 7 en zondag 8 oktober gaan de uitgepijlde wandelroutes via de kerkenpaden langs de AA-Strang richting Breedenbroek en Sinderen. Deels ook over nieuw aangelegde paden en weggetjes langs het water in het grensgebied.

Wandelaars kunnen kiezen uit maar liefst 3 afstanden, te weten 11,5 km, 16 km of 21,5 km.

Het vertrek- en eindpunt voor de drie routes is dit jaar bij restaurant Van Hal aan de Grensweg 13 in Voorst. De wandelaars kunnen starten tussen 9.00 en 13.00 uur.

Langs de route is een pauzeplek ingelast bij Camping de Küper in Breedenbroek en voor deelnemers van de 16 en 21,5 km is er tevens een pauzeplek ingelast bij het Buurtschapshuus in Sinderen.

Het inschrijfgeld bedraagt € 3,50 voor niet-leden en € 2,50 voor leden van de wandelbond. Deze wandeldagen staan onder auspiciën van de KWBN en leden van deze bond krijgen dan ook korting op het inschrijfgeld.

Elk jaar komen een flink aantal mensen van heinde en verre naar onze grensgemeente de Oude IJsselstreek om deze tocht te wandelen. De enthousiaste vrijwilligers van de werkgroep wandelen en fietsen zijn er ook dit keer weer in geslaagd een mooie wandeltocht voor iedereen uit te zetten.

Voor meer informatie:

Restaurant van Hal
Grensweg 13
7083 AM Voorst/Gendringen

T: 0315-681262
W: www.vanhal.nu
E: info@vanhal.nu